info@zevenzomers.nl

Galerie de Salon, Amsterdam
Galerie De Salon toont de schilderijen van Eelko van Iersel en beelden van Mark van Kuppevelt.

De opening vindt plaats op zondag zondag 8 februari 2015 van 14.00 tot 18.00 uur. Daarna is de expositie te bezichtigen, woensdag t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. De einddatum van de expositie is 15 maart 2015. De laatste dag is Eelko ook aanwezig in de galerie.

Wolvenstraat 13, 1016 EM AmsterdamGalerie Zeven Zomers, Nijmegen
Galerie Zeven Zomers toont hedendaagse kunst. De focus ligt bij kwaliteit en zeggingskracht. De galerie toont permanent de olieverfschilderijen van Eelko van Iersel. Tevens exposeert de galerie twee-dimensionaal en ruimtelijk werk van verschillende kunstenaars. Deze exposities worden zorgvuldig samengesteld, zodat de kunst elkaar versterkt. De getoonde collectie bestaat uit verschillende disciplines. Naast schilderijen vindt u bij ons sculpturen in diverse materialen en technieken, werken op papier, fotografie en glaskunst.

Galerie Zeven Zomers is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Houtstraat 74, NijmegenDutch Luxury Design
Dutch Luxury Design is a specialized trade agency and represents selected Dutch artists to whom we provide international marketing, sales and exportservices. One of our artist is the Dutch painter Eelko van Iersel.

We present and sell Dutch art & high-end luxury designproducts worldwide in cooperation with interior-designers, architects, project developers, gallery owners, specialized high-end retailers and intermediaries in the luxury industry.

Dutch Luxury Design is supported by the Ministry of Foreign Affairs of the Netherlands. Our headoffice is in Amsterdam.expositie sept-okt 2014
Galerie Zeven Zomers is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur. De NA zomerexpositie toont 'natural rhythms’ van Rob Plattel, Albert Jan Rouwkema (hout objecten), Eelko van Iersel (schilderijen), Noor Brandt (figuratieve beelden in brons en neolith) en Herman Deen (Afrikaanse figuren)

Locatie: Galerie Zeven Zomers,
Houtstraat 74, NijmegenZomerexpositie 2014 Nijmegen
Het 11 jarig bestaan van galerie Zeven Zomers wordt gevierd op vrijdag 11 juli. Marijke Brouwer, directeur van het Valkhof Museum, opent de expositie om 16.00 uur met een welkomsttoespraak. Waarna wij proosten op deze feestelijkheid. De ZOMEREXPOSITIE toont bronzen beelden van Jan van Strien, stenen beelden van Christ Goossens, non-figuratieve schilderijen van Eelko van Iersel, stalen sculpturen van Joshua Pennings en bronzen van Anke Birnie

Locatie: Galerie Zeven Zomers,
Houtstraat 74, Nijmegen

Parkeren: Joris Ivensplein, Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort) en Waalkade P10galerie Zeven Zomers EXPO mei-juni
Vrijdagmiddag 9 mei van 16.00 tot 19.00 uur opent galerie Zeven Zomers de nieuwe expositie. Een heerlijke manier om uw weekend te beginnen met kunst, een drankje/hapje en mooie ontmoetingen.U bent van harte welkom!

lees meer >

Locatie: Galerie Zeven Zomers,
Houtstraat 74, Nijmegen

Parkeren: Joris Ivensplein, Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort) en Waalkade P10Galerie Zeven Zomers maart-april 2014
De huidige expositie is verlengd met een extra weekend tot en met zondag 4 mei.
De galerie toont Suzanne Venema(glaskunst: objecten en sieraden met bladgoud en bladzilver). De ‘kiezel-installaties’ van Renske van Driel hebben een fluwelen huid en zachte kleurtinten. De bronzen werkstukken van Peter R. Hein zijn gekenmerkt door ijle lange vormen: “tekeningen in brons, getekende lijnen in de ruimte.” Eelko van Iersel toont zijn non-figuratieve olieverfschilderijen. Maerten Prins fotografeert de werkelijkheid door zijn ogen: zijn werk balanceert tussen realistisch en abstract.

Locatie: Galerie Zeven Zomers,
Houtstraat 74, Nijmegen
Parkeren: Joris Ivensplein, Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort) en Waalkade P10Galerie Zeven Zomers jan-febr 2014
Galerie Zeven Zomers is vanaf januari 2014 gevestigd op haar nieuwe locatie: Houtstraat 74 te Nijmegen. Koen Wisse toont zijn biomorfe objecten in hout. De bronzen beelden van Rose van den Hurk zijn geïnspireerd door de rondingen van een vrouwenlichaam, het kind, de geboorte en de natuur. Eelko van Iersel exposeert zijn non-figuratieve olieverfschilderijen. De objecten in steen, glas en hout van Paul Funcken zijn ambachtelijk, gestileerd en teruggebracht tot de basis. U bent van harte welkom!

FOTO impressie


Locatie: Houtstraat 74, Nijmegen
Parkeren: Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort), Joris Ivensplein en Waalkade P10Expositie PERSINGEN maart 2014
U bent van harte welkom tijdens de expositie in het kerkje van Persingen. Twee weekenden; 22/23 en 29/30 maart 2014, op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur, kunt u genieten van een bijzondere collectie beelden, sieraden, fotografie en schilderijen. Lies Arnold Aerts (brons), Arthur Meijer (terracotta huizen), Eelko van Iersel (non-figuratieve olieverfschilderijen), Thea van den Heuvel (fotografie o.a. de nieuwe stadsbrug De Oversteek) en Marlous Arnold (sieraden)

Locatie: Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen, www.kerkjevanpersingen.nlGalerie Kesk, Workum | 2014
Sophie en Klaas en Elzinga nodigen u van harte uit voor de opening van hun nieuwe galerie, gevestigd aan het Súd te Workum. Tijdens de opening presenteert Galerie Kesk nieuw werk van 23 kunstenaars, waaronder de olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

lees meerWinterexpositie 2013 | Galerie Zeven Zomers
De winterexpositie wordt geopend op zondag 3 november met een welkomsttoespraak door galerist en kunstschilder Eelko van Iersel (14.00 uur), waarna de exposanten zich aan u zullen voorstellen. Lies Arnold Aerts toont haar gestileerde mensfiguren in brons. De schilderijen van Ben Haggeman uit zijn serie ‘HOME’ bestaan uit het laag op laag aanbrengen van tekeningen, in een mengsel van inkt en acryl. Jacky Geurst toont fijne glaskunst: sprookjesachtige figuren, lampen en ‘devils and angels’. Organische vormen in keramiek en spannende glazuren van Karin Welhuis. Eelko van Iersel exposeert zijn expressieve en rustgevende olieverfschilderijen. Tijdens de feestelijke opening kunt u genieten van 'Melk & Puur Muziek'. U bent van harte welkom!ART ARNHEM 28 nov t/m 1 dec 2013
10 jaar kunstbeurs in Arnhem 
Van donderdag 28 november t/m zondag 1 december 2013 zal de 10e editie van de kunstbeurs in de Eusebiuskerk in Arnhem plaatsvinden onder de nieuwe naam Art Arnhem. Een boeiende ontmoetingsplek voor kunstenaars, galeriehouders en kunstgeïnteresseerden. U bent van harte welkom.

De kunstbeurs toont een rijk en divers aanbod van circa 70 professionele kunstenaars uit Nederland, Duitsland en België. Thomas Hundhausen exposeert zijn stenen beelden: abstract en figuratief. Eelko van Iersel toont zijn non-figuratieve, kleurrijke olieverfschilderijen. De kunstenaars zijn zelf aanwezig tijdens Art Arnhem.EXPO | sept/okt | Galerie Zeven Zomers
De 'nazomerexpositie toont beelden in brons, hout en steen van Natasja van den Eng. Rob Plattel exposeert zijn ‘natural rhythms’, kunst opgebouwd uit natuurlijke materialen. De sculpturen van de Rotterdamse kunstenaar Chris Ripken zijn gemaakt in RVS, keramiek en staal en hebben hun eigen zeggingskracht. De kleurrijke olieverfschilderijen (healing paintings) van Eelko van Iersel zijn permanent onderdeel van de wisselende exposities in de galerie. U bent van harte welkom! De expositie is te bezichtigen t/m 26 oktober 2013. Galerie Zeven Zomers is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.ZOMEREXPOSITIE 2013
De ZOMEREXPOSITIE 2013 wordt geopend op zondag 7 juli. Galerie Zeven Zomers bestaat momenteel 10 jaar en dat vieren wij graag met kunstliefhebbers, kunstenaars, vrienden en geïnteresseerden. Om 14.00 uur start Wibe Veenbaas - van Phoenix Opleidingen - met een welkomsttoespraak, waarna wij gezamenlijk proosten op deze feestelijke opening! Freek Weidema exposeert zijn bronzen erotische mannenbeelden. De Belgische kunstenares Marijke Willaert toont haar markante houten sculpturen. De olieverfschilderijen van Eelko van Iersel worden permanent getoond in de galerie, hij exposeert zijn nieuwe serie ‘El fuego de la paz'. Lilian Steenhuisen toont haar figuren in brons en neolith. Pepeyn vertelt een compleet verhaal in één foto. Zijn stijl is te omschrijven als onorthodox, surrealistisch en soms shockerend.EXPO Libertad | mei-juni 2013
Galerie Zeven Zomers toont, tot en met zaterdag 29 juni de expositie ‘Libertad’. De Griekse kunstenares Katerina Tsempeli exposeert haar tekeningen (oliepastels op hout). Marijke Eken toont haar nieuwe vilten objecten, waarbij ze bij sommige objecten gedichten heeft verwerkt. De kleurrijke olieverfschilderijen van Eelko van Iersel zijn permanent aanwezig in de collectie. Tevens kunt u genieten van de (bronzen) beelden van Claartje van Oosterum en Rene van Dam.

FOTO'S impressie

Locatie: Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen
Parkeren: Joris Ivensplein, Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort) en Waalkade P10expositie maart/april 2013
Galerie Zeven Zomers toont, tot en met zaterdag 27 april: bronzen beelden (Kieta Nuij), keramiek (Arjen Bakermans), schilderijen (Eelko van Iersel), glaskunst (Mari Mészáros) en scrolls (Irene Ypenburg).

FOTO'S impressieLocatie: Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen
Parkeren: Joris Ivensplein, Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort) en Waalkade P10Galerie T | Middelburg | april 2013
Om de 2 jaar toont Galerie T een expositie van de non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel. Op zondag 7 april wordt de expositie geopend met een aangeklede thee. U bent van harte welkom.

Expositieperiode 4 t/m 27 april 2013

Locatie Turfkaai 25, 4331 JV Middelburg

Openingstijden donderdag (11-16 uur), vrijdag (11-16 uur), zaterdag (11-16 uur) en iedere eerste zondag van de maand met een nieuwe expositie (13-17 uur) in aanwezigheid van de kunstenaars.

FOTO'SKunstraffinaderij | Nijmegen | 5,6,7 april 2013
De kunstraffinaderij XL vindt plaats op 5, 6 en 7 april 2013 in de St. Stevenskerk te Nijmegen.

Stand 54 toont de non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en bronzen beelden van Lies van den Beld en Hilde Klomp. Vrijdag 5 april wordt de expositie om 15.30 uur geopend (programma) door wethouder Henk Beerten.

Combineer uw bezoek aan de kunstbeurs met een bezoek aan galerie Zeven Zomers (50 mtr. van de kerk).Art & Antiques | Den Bosch | 7-14 april 2013
Galerie A.A. Ramont exposeert mijn expressieve en non-figuratieve olieverfschilderijen tijdens ART & ANTIQUES FAIR 'S-HERTOGENBOSCH, samen met mede-exposanten: Paul Beckrich, Jean-Marc Demarcq, Hélène Jacubowitz en Richard Lee Barton.

De beurs vindt plaats van 7 tot 14 april 2013.

FOTO'S

locatie: Autotron Rosmalen. U bent van harte welkom.Lille Art Fair 2013 | Contemporary Art
 Galerie A.A. Ramont exposeert mijn expressieve en non-figuratieve olieverfschilderijen tijdens de internationale kunstbeurs LILLE ART FAIR, samen met mede-exposanten: Paul Beckrich, Jean-Marc Demarcq, Hélène Jacubowitz, Hans Keuls, Richard Lee Barton en Rieke van der Stoep.

De beurs vindt plaats van 7 tot 10 maart 2013.

locatie: Lille Grand Palais. U bent van harte welkom.EXPOSITIE januari-februari maart 2013
Galerie Zeven Zomers toont, tot en met zondag 3 maart, bronzen beelden (Betty Paanakker), sculpturen (Babette Degraeve) ‘transparantie‘ (Rhea Strik), stenen beelden (Thomas Hundhausen) en schilderijen (Eelko van Iersel).

FOTO'S nieuwjaarsreceptie

FOTO'S expositie

Locatie: Stikke Hezelstraat 65, NijmegenART Gent (België) 30/11 t/m 4/12 2012
Galerie A.A. Ramont exposeert mijn expressieve en non-figuratieve olieverfschilderijen tijdens de internationale kunstbeurs ART GENT, samen met mede-exposanten: Paul Beckrich, Jean-Marc Demarcq, Peter Donkersloot, Hélène Jacubowitz, Hans Keuls, Richard Lee Barton en Rieke van der Stoep.

De beurs vindt plaats van 30 november tot en met 4 december 2012 (Dagelijks geopend van 14.00 tot 22.00 uur).

locatie: Flanders Expo, Gent – België, (GPS: Adolphe Pégoudlaan, 9051 Gent). U bent van harte welkom.EXPO | november & december 2012
Opening zondag 4 november 2012 van 14 tot 17 uur
Galerie Zeven Zomers toont van 2 november t/m 23 december stenen beelden van ‘storyteller’ Maarten Luijk, vogelhuisjes (cortenstaal) van Leo Gerritsen, schalen (beton, wol en leer) van Anna Bakker, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en schilderijen (warme was en pigmenten) van Els Crum.

De galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.

FOTO impressie expositie & opening
Locatie: Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen
Parkeren: Joris Ivensplein, Stichting Oude Stad (achter de Hezelpoort) en Waalkade P10EXPOSITIE september & oktober 2012
Opening zondag 9 september 2012 van 14 tot 17 uur
Galerie Zeven Zomers toont van 31 augustus t/m 27 oktober beelden in verschillende materialen (o.a. brons, steen, hout) van Thea van Herpt, JP Manz en Joan Lichtenbelt . Olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en fotografie van Flip Franssen.

FOTO impressie expositie & opening

De galerie is geopend op vrijdag, zaterdag en koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Locatie: Stikke Hezelstraat 65, NijmegenGalerie Het Loeg te Muntendam
Expositie in galerie 'Het Loeg' te Muntendam
De expositie vindt plaats van 21 tot en met 30 september 2012 bij keramiste Loes Kosterhuidige Zomerexpositie 2012
Opening zondag 3 juni april 2012 van 14 tot 17 uur
Galerie Zeven Zomers toont van 3 juni t/m 25 augustus bronzen beelden van Willem Bultman, schilderijen van Denny Baggen, objecten van Leo van Voorst, bronzen beeld van Huub Hofs, stenen beelden van Alida de Jong en olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Locatie Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen.expositie PRIMAVERA
Opening zondag 1 april 2012 van 14 tot 17 uur
Galerie Zeven Zomers toont van 30 maart t/m 26 mei 2012 beelden -brons & glas-van Marjo Wiltingh, fotografie van Thea van den Heuvel, roestvrijstalen sculpturen van Philip de koning, keramiek -raku-van Liesbeth de Jonge en olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Locatie Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen.

De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag en koopzondag (1ste zondag van de maand) van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om de galerie op een ander tijdstip te bezoeken. Muziekoptreden Harry Emmery & Katja Gebbink
Contrabas en gedichten 1 april 2012 in Galerie Zeven Zomers

Zondag 1 april 2012 opent Galerie Zeven Zomers haar ‘lente expositie 2012’ met een optreden van Harry Emmery & Katja Gebbink. Dit duo brengt een performance met contrabas en gedichten. U bent van harte welkom.PERSINGEN expositie 2012
21 & 22 april 2012, 11.00 tot 17.00 uur
Bronzen beelden van Lies Arnold Aerts, roesvrijstalen sculpturen van Lolke van der Bij, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, keramiek -raku- van Loes Koster en sieraden van Marlous Arnold.
Locatie: Persingensestraat 7, 6575 JA Persingen
Website: Kerkje van Persingen

KUNSTROUTE 21 en 22 april: Zondag 22 april is Galerie Zeven Zomers EXTRA open (13.00 tot 17.00 uur) i.v.m. KunstXL beurs in de St. Stevenskerk en expositie in het kerkje van Persingen!EXPO | Galerie Zeven Zomers
Galerie Zeven Zomers toont t/m 24 maart 2012 bronzen beelden van Relinde Kattenberg, Chinese scrolls van Haibo Li, Zijun Zuo, Yanbin Gou & Wanxian Chang, bronzen beelden van Geert Verstappen, keramiek en sieraden van Noortje Meijerink en olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Locatie Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen.

De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag en koopzondag (1ste zondag van de maand) van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om de galerie op een ander tijdstip te bezoeken.Kunst in de markt | Arnhem | november 2011
Donderdag 24 november De opening van de beurs is op donderdag van 17.00 tot 18.00 uur, alleen voor genodigden, ik heb 10 gratis kaarten die u kunt aanvragen via info@zevenzomers.nl. Aansluitend open voor publiek van 18.00 tot 21.00 uur.

Vrijdag 25, zaterdag 26, zondag 27 november van 11.00 tot 18.00 uur

Deelnemende kunstenaars
Informatie
Eusebiuskerk, kerkplein 1 te ArnhemKunst | Villa Klein Heumen | oktober 2011
De 1e expositie in Villa Klein Heumen (Nijmegen). De samengestelde collectie toont olieverfschilderijen (Eelko van Iersel), bronzen beelden (Lies Arnold), glaskunst (Frank Biemans) en sieraden (Marlous Arnold). Zaterdag 1 oktober, om 15.00 uur, wordt de expositie geopend met een welkomsttoespraak door burgemeester P. Mengde. Daarna volgt een muziekoptreden door ‘Voice over’ (o.a.Karin Deden).

De expositie is geopend op zaterdag en zondag; 1 t/m 23 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur.

Locatie Villa Klein HeumenScheidingsweg 111, 6525 TD NijmegenKunstgebeuren | Ede | november 2011
Zaterdag 5 (13.30-17 uur) en zondag 6 november (11-17 uur) in het gebouw van Permar, in de bossen tussen Ede en Bennekom.

Zondag 15.00 u. 'Zonder kwasten of penselen', korte toelichting op zijn werk door Eelko van Iersel. Vol = vol

Deelnemende kunstenaars
Programma zaterdag & zondag
Locatie#EXPO3 | Galerie Zeven Zomers
 Galerie Zeven Zomers nodigt u uit voor de expositie – 17 april tot en met 29 mei 2011-. De galerie toont assemblage kunst van Marijke van Ewijk, bronzen beelden van Hilde Klomp, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en keramiek Mieke van den Hoogen.

Locatie Galerie Zeven Zomers, Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen

De galerie is geopend op vrijdag en zaterdag en koopzondag (1ste zondag van de maand) van 13.00 tot 17.00 uur. U kunt ook een afspraak maken om de galerie op een ander tijdstip te  bezoeken.Galerie T, Middelburg, april 2011
April 2011 exposeert Eelko van Iersel in galerie-T te Middelburg. Galeriehoudster Lia Hector was meteen enthousiast bij het zien van de olieverfschilderijen van Eelko. U bent van harte welkom in deze sfeervolle galerie.

Galerie-T nodigt u uit op zondag 3 april 2011 voor de opening van de expositie van Anne Rensen, FRAME (Frank van der Meijden), Wim van der Kraan en Eelko van Iersel.

Programma & informatie#EXPO2 | Galerie Zeven Zomers,
Galerie Zeven Zomers nodigt u uit voor de expositie – 26 februari tot en met 10 april 2011-. De galerie toont porseleinen schalen en borden (met tekeningen) van Marina Maas (Terra Marina), olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en bronzen beelden van Ineke van Bennekum. U bent van harte welkom op de Table d'Art (3-gangen diner in de galerie) op 26 maart 2011.

Locatie Galerie Zeven Zomers, Stikke Hezelstraat 65 te Nijmegen

Informatie galerie

open za + zo, 13 - 17 uur én op afspraak.Galerie Zeven Zomers, Stikke Hezelstraat 65
Het getal Zeven wordt geassocieerd met spiritualiteit, mystiek en geluk. En Zomers refereert aan: warmte, zon, licht, natuur, schitterende kleuren, kracht en vrijheid. Vanuit die basis presenteert de galerie hedendaagse kunst. De focus ligt bij kwaliteit en zeggingskracht.

#EXPO1, Galerie Zeven Zomers nodigt u uit voor de expositie – 9 januari tot en met 20 februari 2011-. De galerie toont bronzen beelden van Peter R. Hein, beelden in natuursteen van Rini van Dam en non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Locatie Stikke Hezelstraat 65, Nijmegen

Informatie galerie
, #EXPO1 | foto's
open za + zo, 13 - 17 uur én op afspraak.Kunst in de Markt, Eusebiuskerk, Arnhem, 2010
Kunst in de Markt (KIM) is een jaarlijks terugkerende kunstbeurs. KIM biedt ruimte aan 60 professionele kunstenaars en vormgevers. Zij presenteren en verkopen hun werk aan een breed publiek. Eelko van Iersel presenteert een aantal van zijn olieverfschilderijen.
open
Donderdag 25 november, van 18.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 26 november, van 11.00 tot 18.00 uur
Zaterdag 27 november, van 11.00 tot 18.00 uur
Zondag 28 november, van 11.00 tot 18.00 uur
locatie Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem

U bent welkom. De entree is € 7,50 per persoon. Een museumkaart geeft recht op € 2,50 korting.Galerie Zeven Zomers Art, Besiendershuis, #EXPO 5
Galerie Zeven Zomers Art heeft vanaf 26 juni tot en met 29 augustus een nieuwe expositie in het Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen. Dit laat-gotische pand stamt uit het begin van de 16de eeuw en is een prachtige locatie om kunst te presenteren.

De galerie toont bronzen beelden van Lies Arnold Aerts, glaskunst van Frank Biemans, non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel, sieraden (met opaal) van Bliss Art en bronzen vogeltjes en voetjes van Babette Degraeve.

Informatie galerie

open za + zo, 12 - 17 uur én op afspraak.Galerie Zeven Zomers Art, Besiendershuis, #EXPO 4
Galerie Zeven Zomers Art heeft vanaf 1 mei tot en met 6 juni 2010 een nieuwe expositie in het Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen. Dit laat-gotische pand stamt uit het begin van de 16de eeuw en is een prachtige locatie om kunst te presenteren.

De galerie toont bronzen beelden van Rieke van der Stoep, vilten objecten van Marijke Eken, non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en bronzen beelden van Babette Degraeve.

Informatie galerie

open za + zo, 12 - 17 uur én op afspraak.Groepsexpositie kerkje Persingen (bij Nijmegen)
17, 18, 24 en 25 april 2010: twee weekenden!
Bronzen beelden van Lies Arnold Aerts, olieverfschilderijen en tekeningen van Guido Verhoek, sieraden van Marlous Arnold, olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

open za + zo, 11 - 17 uur
locatie kerkje van Persingen, Persingsestraat 7, 6575 JA Persingen

tip U kunt uw bezoek aan de expositie in Persingen uitstekend combineren met een bezoek aan Galerie Zeven Zomers Art in het Besiendershuis aan de Nijmeegse Waalkade (4 km)Galerie Zeven Zomers Art, Besiendershuis, #EXPO 3
Galerie Zeven Zomers Art heeft vanaf 17 januari tot en met 25 april een nieuwe expositie in het Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen. Dit laat-gotische pand stamt uit het begin van de 16de eeuw en is een prachtige locatie om kunst te presenteren.

De galerie toont bronzen beelden van Rieke van der Stoep, glaskunst van Wilfried Grootens, non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel en bronzen beelden van Hilde Klomp.

Informatie galerie

open za + zo, 12 - 17 uur én op afspraak.Galerie Zeven Zomers Art, Besiendershuis, #EXPO 2
Galerie Zeven Zomers Art heeft vanaf 27 juni tot en met 11 oktober 2009 een nieuwe locatie. U bent van harte welkom in het Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen. Dit laat-gotische pand stamt uit het begin van de 16de eeuw en is een prachtige locatie om kunst te presenteren. Galerie Zeven Zomers Art toont van 22 augustus tot en met 11 oktober bronzen beelden van Lies Arnold Aerst, houten objecten van Otto Koedijk, beelden van Thea van Herpt en non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Informatie galerie
open za + zo, 12 - 17 uur én op afspraak.Galerie Zeven Zomers Art, Besiendershuis, #EXPO 1
Galerie Zeven Zomers Art heeft vanaf 27 juni tot en met 11 oktober 2009 een nieuwe locatie. U bent van harte welkom in het Besiendershuis aan de Waalkade, Steenstraat 26 te Nijmegen. Dit laat-gotische pand stamt uit het begin van de 16de eeuw en is een prachtige locatie om kunst te presenteren. Galerie Zeven Zomers Art toont van 27 juni tot en met 16 augustus beelden van Babette de Graeve, glaskunst van Bikkel, bronzen beelden van Hilde Klomp, een videoinstallatie van Rachel Kruithof en non-figuratieve olieverfschilderijen van Eelko van Iersel.

Informatie galerie
open za + zo, 12 - 17 uur én op afspraak.STORM galerie Amsterdam
Storm Galerie is een unieke mobiele artist gallery in Amsterdam. Sinds juni 2009 huist Storm Galerie in een adembenemend monumentaal pand in Amsterdam Oost, de voormalige CBK. Storm Galerie is een middenweg tussen dure galeries met weinig keus en het commerciële circuit. Eelko van Iersel exposeert non-figuratieve olieverfschilderijen.

open vr 17-20, za 15-18, zo 15-18
locatie Derde Oosterparkstraat 201, 1092 CZ Amsterdam, krantenartikelExpositie Biennale Revisited in Den Haag
Bunkervilla "La Défence"
5 april t/m 30 mei 2009
Dit cultureel evenement is bedoeld om kunstenaars die deelgenomen hebben aan de tweejaarlijkse internationale kunstmanifestatie in Florence te promoten, alsook bekendheid te geven aan deze expressie van eigentijdse kunst. Eelko van Iersel is uitgenodigd om deel te nemen aan de tentoonstelling waaraan voornamelijk Florence Biennale 2007 deelnemers meedoen.Hij toont zes schilderijen, waaronder ook een aantal nieuwe werken.
Openingstijden do + vr: 12-18 uur, za + zo: 11-18 uur
Locatie Badhuisweg 139a, 2597 JN Den Haag, meer informatieArtGallery FiftyTwoDegrees expositie
Van 14 november 2008 tot en met 12 maart 2009.
Eelko van Iersel en collega kunstenares Rhea Strik zijn de eerste kunstenaars die exposeren in de Artgallery van FiftyTwoDegrees. De expositie vindt plaats op de begane grond, de 1ste etage en de 17de etage; Club 52, met een innemend panorama over de stad Nijmegen.
Openingstijden Op werkdagen van ma t/m vrij 8.00 - 19.00 uur.
FiftyTwoDegrees Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen T 024 - 352 52 52, www.fiftytwodegrees.comYouTube film expositie FiftyTwoDegrees
Bekijk de expositieprimeur in ArtGallery FiftyTwoDegrees.

Het filmpje is gemaakt door Nijmegen 1 TV.GALERIE ZEVEN ZOMERS grote markt 20 Nijmegen
Eelko van Iersel heeft vanaf oktober 2005 tot en met december 2008 een galerie gerund aan de Nijmeegse Grote markt 20/21. De galerie is momenteel niet meer op deze plaats, aangezien Van Iersel het pand tijdelijk heeft kunnen gebruiken als galerie.
Met dank kijk ik terug op een succesvolle en inspirerende periode.EXPOSITIE BRONKHORST 7 t/m 13 oktober 2006
Eelko van Iersel exposeert non-figuratieve olieverfschilderijen in de kapel van Bronkhorst. De expositie duurt één week en loopt van 7 t/m 13 oktober 2006. 'Iedere dag' is de kapel geopend van 10.00 tot 18.00 uur om de schilderijen te bekijken.
Op zondag 8 oktober, 13.30 uur is er een feestelijke opening met een muziekoptreden van Trio Brisa Latina Acoustic.9 JULI SPAANSE FEESTMIDDAG
Galerie Zeven Zomers. Art presenteert ROMERIA DE LA VIRGEN DEL ARTE, een feestelijke processie ter ere van de Maagd van de kunst...
U bent van harte welkom tijdens deze spaanse feestmiddag, op 9 juli 2006, van 15.00 tot 18.00 uur in galerie Zeven Zomers. Art. Tijdens deze middag kunt u genieten van de schilderijen van Eelko van Iersel en van de muziek van ‘KLAARTJE and THE FOREVER YOUNGONES’.
dresscode: spaanse bruiloft/ceremonieGALERIE Hoogenboom Bilthoven 2005
Van 9 augustus tot en met 17 september 2005 exposeert Eelko van Iersel in de Galerie van sieradenmaakster en edelsmid Heleen Hoogenboom.
U bent welkom om de schilderijen, de sieraden en de keramische objecten (van Kitty Korver) te bewonderen.
Galerie Heleen Hoogenboom, Emmaplein 8 te Bilthoven.
www.galeriehoogenboom.nlGALERIE HeusdensHoogh Heusden a/d Maas 2005
Bezoek Galerie HeusdensHoogh in het pittoreske en kunstzinnige vestingstadje Heusden a/d Maas. Tijdens deze ZOMEREXPOSITIE presenteert HeusdensHoogh de schilderijen van Eelko van Iersel.
De krachtige en bezielde werken van Van Iersel komen mooi uit in deze met aandacht gerenoveerde Galerie.
Laat u verrassen door 3 verdiepingen kunst!
Open: vr,za & zo van 13 tot 17 uur.
Adres: Vismarkt 11a, 5256 BC Heusden, T 0416 66 37 99
www.heusdenshoogh.nlEXPOSITIE De Poort te Groesbeek t/m 7-8-2005
T/m 7 augustus 2005 exposeert Zeven Zomers. Art Eelko van Iersel 23 schilderijen in Conferentiecentrum ‘de Poort’, te Groesbeek. U bent uitgenodig op maandag 18 juli, 20.00 uur voor een beschouwende toespraak en rondleiding (opgeven via e-mail).

Conferentiecentrum de Poort, Biesseltsebaan 34 te Groesbeek. Voor routebeschrijving zie: www.depoort.org
U kunt vrijblijvend binnenlopen of een afspraak maken met Eelko van Iersel. De entree is gratis en u kunt vanuit Nijmegen prachtig fietsen door de bossen naar deze expositie.EXPOSITIE Restaurant Racine Nijmegen 2005
In het sfeervolle restaurant Racíne kunt u nu tijdens een heerlijk diner genieten van de schilderijen van Eelko van Iersel. Rácíne biedt een mediterane keuken met veel aandacht voor details. Het eten en drinken, de muziek, de gastvrijheid en de schilderijen zijn de ingrediënten voor een verrassende avond in Nijmegen Oost. U kunt de schilderijen zien tijdens de maanden februari, maart en april 2005. www.racine.nlEXPOSITIE Hotel Val Monte Nijmegen 2004
Eelko van Iersel exposeert tot eind december 2004 tijdens groepsexpositie vier schilderijen in de lobby van Hotel Val Monte te Berg en Dal.EXPOSITIE Oude Kerk Helvoirt OKTOBER 2004
9 t/m 24 oktober 2004, Eelko van Iersel is uitgenodigd door stichting Ten toon aan de Leye om te exposeren in zijn geboortedorp Helvoirt.Tijdens deze expositie in de Oude Kerk toont van Iersel binnen zijn genre een groot aantal nieuwe schilderijen.EXPOSITIE KUNST IN HUIS 3b Boven Leeuwen 2004
2 t/m 11 februari 2004. 3b is een gerenomeerd meubelbedrijf in Boven Leeuwen. Tijdens hun show van nieuwe meubelen en een nieuwe lijn binnen hun genre heeft Eelko van Iersel geexposeerd in hun showroom.EXPOSITIE QUE RICO 2 Lambertuskerk Vught 2003
september 2003. Van Iersel toont voor de tweede maal in de Lambertuskerk zijn passionele olieverfschilderijen. Warm, beweeglijk, kleurrijk en bijzonder. Klaartje van Iersel zorgt voor de muzikale klanken tijdens de feestlijke openingEXPOSITIE QUE RICO Plein 1944 Nijmegen 2003
2 juli t/m 7 september 2003. Tijdens de nijmeegse 4 daagse heeft Zeven zomers. Art haar eigen tijdelijke Galerie geopend op Plein 1944. De grootste Galerie van Gelderland is bijna 2,5 maand geopend geweest en er zijn honderden bezoekers geweest.GRACIAS A LA INSPIRACION Kerkje Oud Velp (N-Br.)
November 2002.In het prachtige kerkje te Oud-Velp (Brabant) exposeert van Iersel zijn schilderijen en stilwaterplaats. Gracias a la Inspiracion is een spaanse vertaling voor Dank voor de InspiratieEXPO ZEVEN ZOMERS. ART Refter Ubbergen 2002
juli 2002. Grote soloexpositie in de kapel van de Refter. Kunstenares Wil Wijnands opent de expostie met een korte toespraak en u kunt luisteren naar een flamencogezelschap. De Refter, Rijksstraatweg 37 Ubbergen (4 km. van Nijmegen)EXPOSITIE TEMPELS Lambertuskerk Vught 2001
Oktober 2001. In de Lambertuskerk te Vught toont Eelko van Iersel abstracte en expressieve schilderijen. Non figuratief werk met bonte, heldere kleuren en lichtgevoelige verf. innerlijk tempels, oftewel bezielde abstracties.EXPOSITIE Universiteit Nijmegen 2001
Januari 2001. Eelko van Iersel presenteert zijn schilderijen in de gang van het Erasmus Universiteitsgebouw, te Nijmegen.
Virtuele tour
Maak een virtuele tour in Google Earth
Virtuele tour